favorit smykker

MIG OG MINE TATOVERINGER

Untitled

Jeg er dybt fascineret af tatoveringer, jeg synes de smukke, stilet og det jeg bedst kan lig er historien bag dem. jeg er selv ejer af 4 tatoveringer, folk får tit et chok når de faktisk ser at jeg ejer et par stykker. Det ingen hemmelighed jeg godt kunne tænke mig flere, men jeg begynder også og tænke på min fremtid.

  1. Family tatoveringen var min første tatovering, jeg kommet fra en stor familie med fire søskende, udover det bor min familie splittet nogle bor i Australien, Grækenland og Danmark. Denne her tatovering er et symbol på at min familie altid er med mig.
  2. “jeg kan ikke lukke mørket ude, men jeg kan lukke lyset ind”  dette citat sider på mit lort lige under min mave, det var min anden tatovering som jeg fik. jeg blev for 3 år siden ramt af en kæmpe udfordring. jeg fik konstateret colitis ulcerosa, som er en kronisk sygdom jeg var blot 17 år, og havde svært ved acceptere mit liv og de udfordringer jeg fik, derfor betyder det her citat alverden for mig.
  3. ,ine tredje tatovering er citat “for altid” den fik jeg lavet sammen med min store søster, som i nok har ved eller har fundet ud af er jeg virkelig et familie menneske, så denne tatovering var en ren kærlighedserklæring til mine søskende.
  4. Min sidste og fjerde tatovering er citat som er rundt om mit håndled, som minder lidt om et armbånd her står der “Let the right one in”. igennem hele mit liv har jeg aldrig haft voldsom mange venner og veninder og plus jeg har svært med det med fyre . jeg er blevet skuffet, jeg er blevet såret og mit hjerte er blevet knust. så det med at lukke mennesker ind i mit liv har generelt været svært. Jeg har fundet ud af Man skal være åben, men os kun med de rigtige mennesker.
   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

favorit smykker