Ready.....

Going to….

summer loviiiiin
Jeg undskylder alt min ferie snak, men jeg vild med ferie og nu hvor vi er igang kan jeg jo fortælle lidt om min ferie sidste år, og vise de fine billeder…det er sådan at jeg er halv græker og det betyder jeg har en del familie i Grækenland på min fars side. Sidste år var jeg ude og rejse i 12 dage med min veninde E, som jeg os skal rejse med igen her på søndag….vores formål med de her rejser er at koble fra, smide hæmningerne og lade op til hverdagen. vi går begge i gymnasium og skal i 3.g efter sommerferien så vi skal være klar!
Men sidste år boede vi halvdelen af tiden hos min familie(farmor) på en lille ø’ ved navn kalynmos så fin og lækker by, hvor man får alt det lokale ind under huden. Den sidste del af ferien var vi på øen Kos som er en turist ø med masser fest og farver! I år skal vi kun være væk i en uge og kan derfor ikke rigtig nå at skifte ø hvis vi skal have noget ud af det, så vi skal på kos, men mon ikke vi kigger forbi farmor 😉

Hvor skal i hen??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ready.....