favorite of eat places// copenhagen

it’s about watermelon

watermalon
Jeg lider som sagt af colitis ulcerosa som er en kronisk tarmsygdom, det meget tabu, men synes altså vi skal belyse dette emne, for over 20.000 mennesker i danmark lider af denne sygdom. jeg vil nok komme mere ind på mine detaljer i et andet indlæg, men som sagt betyder kosten meget ihvertfald for mig, selvom lægerne mener noget andet, så vil jeg rigtig gerne undgå kemikalier i kroppen, især alle de bivirkningerne man kan få, jeg har haft mange bivirkninger og har derfor et underligt forhold til medicin og piller.
watermalon to
Jeg ved hvornår min sygdom er i udbrud og det er når jeg stresset, jeg stresser hurtigt og kan ikke håndtere det, men især nu hvor vi er gået ind i eksemasperioden der er min krop, især mave irriteret så jeg prøver at holde det ordenligt igang med ordenligt kost og motion men det altså ikke altid nemt, jeg har i denne weekend været til fødselsdag og familie spisning, det betyder det lidt svære for mig med maden og det kan jeg godt mærke nu i dag når det mandag, jeg træt og min mave klager, så jeg stod op i morges og blendet en dejlig vandmelon med lidt citron i, det super lækkert og godt for kroppen, og nemt til sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favorite of eat places// copenhagen