HVISK

Et glimt af mig

Untitled

Long time, no see…nogle gange er går tiden altså bare lidt stærkere end forventet, det kan både være godt og dårligt, for mit vedkommende vil jeg endelig gerne have overstået Januar.  Jeg har tænkt på at en blog godt kan være overfladisk, derfor vil jeg gerne sætte nogle ord på hvem jeg er så i kan lærer mig og kende, og den her platform bliver en smule mere personlig, for det kan være svært nok. jeg håber i vil læse med på mit egoistiske indlæg med alt for mange JEG’ER! 

jeg er 19 år: jeg er 19 år og går i 3.g på haslev gymnasium, jeg er overhovedet ikke gymnasium typen jeg hader at læse og lave lektier, men jeg gør det for det er min pligt. jeg er nok mere kreativ end en 12-tals elev.

jeg drikker 3-4 kopper kaffe om dagen: jeg prøver så vidt så muligt at spise sundt men jeg vil aldrig nogensinde gå på kompromis med min kaffe, der skal både være sukker og mælk i, og jeg kan ikke leve uden min morgen kaffe, og det gælder også i weekenden, ellers er jeg altså ikke til at være sammen med.

jeg elsker: jeg elsker at spise og lave mad. Alt slags mad, men hvis jeg helt selv skulle bestemme hvad jeg skulle spise hver dag, så skulle det altså være sushi og donuts i love donuts.

jeg hader:  Jeg hader vinter, jeg hader mørke, jeg hader mennesker der tror de hævet over andre også hader jeg fyre på tinder der har billeder med en dyr flaske eller i bar overkrop så det altså sagt.

Jeg har rejst: jeg har rejst en del, en af grundene er at min far er fra Grækenland, så jeg har både familie i Grækenland og Australien(dog har jeg ikke besøgt Australien endnu). jeg har to gange været i Spanien, to gange i frankrig, en gang i tyskland også en utallig mange gange i Grækenland.

 jeg er pisse bange for:  små dyr, især i vandet/ havet…det inkludere også krybdyr plus jeg er bange for at blive ensom med en masse katte. men hvem er endelig ikke det?

jeg overtænker:  jeg overtænker alting, det dræber mig ofte indvendigt, jeg faktisk vildt træt af det, men det jo bare en del af mig som jeg må leve og arbejdet med. men som sagt kan det være den mindste tanke der bliver til den størreset, som ender med at give mig søvnløse nætter og ondt i maven.

Jeg er vild dårlig til: at stave, sådan som i rigtig dårlig. derimod er jeg vild god til at snakke, jeg snakker rigtig meget og jeg elsker at snakke, derfor kan jeg bedre lide mundtlige eksamener end skriftlige!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVISK