Glimmer

blog-interview: Malina Kragmann


Jeg er dybt ”i love” blå 1med hendes stil og ikke mindst hende blog, i dag har jeg fået lov til at lave et interview med Malina Kragmann, jeg har netop glædet mig til at udgive dette, indlæg og interview med Malina, hun har  sin helt egen stil og kant og du kan besøge hendes fine blog lige HER!  Byd velkommen til Makina kragmann 

Hvordan beskriver du din egen stil?

Puha.. den er svær! Jeg kan sagtens gå med noget, der skiller sig ud og er anderledes, men det er vigtigt, at det føles behageligt. Jeg elsker at se velklædt ud uden at være for dresset up. Derfor elsker jeg balancen mellem det maskuline og det feminine, og når jeg klæder mig på, har jeg ofte stilikonerne som Olivia Palermo og Michala Kjær i tankerne. Dette kan måske lyde modstridende, men når jeg siger dette, mener jeg, at det er kombinationen, som gør min stil interessant. Udover det rå look, går jeg også op i de små finurlige detaljer, som accessoires, sko og tasker. Én ting jeg ikke kan få nok af er helt klart sko.. Sko er med til, at gøre noget specielt til det rigtige outfit.

blad 3 

Hvad er det bedste du ejer i dit klædeskab?

hmm.. Jeg vil sige min elskede “baby” – nemlig min Chanel taske. Den passer til alt og gør altid mine outfits unikke.

11998142_10208015462491269_96962519_n 

Hvordan finder du inspiration til bloggen og din hverdag?

Som jeg tidligere nævnte, finder jeg stilikonerne Olivia Palermo og Michala Kjær inspirerende. Men overordnet set, er der ikke nogen eller noget specifikt der inspirerer mig. Jeg fokusere derfor meget på, hvad der er                                                                             moderne og derefter forene det med min egen stil.

 

Hvad er dit næste køb?

Der er meget.. Jeg vil gerne have en overgangs frakke i muligvis farven grå. Hvilken? Har jeg ikke fundet, men ser gerne den er dejlig vamset og gerne lang.  Hvis jeg ser fremadrettet, vil jeg gerne have Gucci tasken fra den nye og unikke kollektion. Tasken hedder: Dionysus coated canvas and suede shoulder bag. Jeg elsker, at det gamle print er på mode igen, og ser den gerne i mit klædeskab.

grøn 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmer